Sve napetije kako se bliži finale: Bosanac napustio “Zvezde Granda”, evo i zašto

, , Comment closed

Na snimanju Zvezda Granda sve je napetije kako se bliži veliko finale. Posebno je nervozan Bosanac jer ne može da izađe na kraj sa Jelenom. Iako je Bosanac u žiriju jedan od boljih stručnjaka što se tiče muzike, to mu izgleda toliko ne znači.

Čak je napustio studio na posljednjem snimanju i to nakon žestoke svađe sa Popovićem i Jelenom Karleušom.

Njemu je zasmetalo što Jelena može da komentariše i kritikuje takmičare koliko god želi, a kada on zausti da bilo šta kaže, Popović ga prekine.

“Jelena i Bosanac su se peckali i prošle sezone, ali sada je Dragan poludio jer smatra da treba takmičarima da kaže šta valja, a šta ne, a ne samo da se komentariše njihov fizički izgled. Karleuša je veoma dugo komentarisala jednog takmičara a kada je došao red na Bosanca da nešto kaže, Popović mu je rekao da požuri. E tada je Bosanac rekao da mu je dosta: “Ti ovdje nas zajebavaš! Ne znam što sjedim ovdje, da se slikam i lupam tastere. Jelena je pola sata komentarisala i ti si ćutao, kako dođe red na mene, Viki i ostale, ti nas kratiš. Eto ti sad Jelene, pa neka ona žirira, velika diva, šta ćemo ti mi!”, otkriva izvor sa snimanja.

Bosanac se mnogo iznervirao pa je uzeo cigarete i izašao napolje, a Sale je brže-bolje krenuo za njim. Nakon desetak minuta uspio je da ga umiri, pa su ipak nastavili sa snimanjem.

 

(Senzacija/Udarni.net)