Sve se trese: U popularni rijaliti “Zadruga 2” ulazi ova popularna pjevačica (FOTO)

, , Comment closed

Večeras će svi ljubittelji rijaliti programa moći da uživaju u emisiji “Zadruga – Porodice Zadrugara”, koju će da vodi Ognjen.

Ovaj poznati voditelj će večeras imati zadatak da sa gostima govori o najinteresantnijim dešavanjim iz kuće ,a u studio mu dolaze osobe čije stavove, komentare i predviđanja publika danima unazad željno iščekuje da čuje.

Buba Miranović će večeras da mnogo toga otkrije. Ona će biti tu da mnogo toga otkrije o Staniji Dobrojevć i Vladimiru Tomović.

Pored tog zanimljivog duela, bit će riječ i o jednoj ljubavnoj vezi, a to odnos između Zerine Hećo i Baneta Čolaka. O njihovom odnosu govoriće majka dvadesetčetvorogodišnjeg zadrugara Jasmina Čolak. Ona je da napomenemo u telefonskom razgovoru koji je prije izvijesnog vremena imala sa sinom poručila da se kloni Zerine koja ga, prema njenom mišljenju, ne voli, već se igra sa njegovim osjećanjima, a da li je i u kojoj mjeri promijenila mišljenje otkriće večeras, kada će komentarisati i dramatičnu svađu svog sina i Zerine, čiji je sukob obilježio nedjelju.

Jedna od učesnica koja je u rekordnom roku privukla pažnju gledalaca, ali i samih učesnika “Zadruge”, jeste Pinkova zvezda Zlata Đurković, o čijem će ponašanju i ratovima koje u Bijeloj kući vodi govoriti po prvi put njen suprug Vladimir Novaković. Zlata je poznata kao neko ko nema dlake na jeziku.

POPULARNO ->  Nova ljubav, sve pršti: Luna našla novog potencijalnog dečka (FOTO)

 

 

 

(Novi/Udarni.net)