Svi joj zavide: Nakon razvoda od Žike Jakšića, Dajani sve krenulo u životu (FOTO)

, , Comment closed

Nakon razvoda od popularnog voditelja Žike Jakšića, Dajani je sve krenulo u životu na bolje. Na tome joj već mnogi zavide.

Poslije bure koja se dikla oko razvoda napokon se sve stišalo i krenulo baš onako kako je vjerovatni i planirala Dajana Paunović.

Ona se uskoro se vraća na male ekrane.

Pjevačica i voditeljka pregovara s čelnicima Pink televizije o novom angažmanu. Ukoliko bivša žena producenta Granda Žike Jakšića postigne dogovor, ona će dobiti svoju autorsku emisiju.

“Drago mi je što ću se naći među velikim voditeljima kao što su Sanja Marinković, Ognjen Amidžić, Lea Kiš i mnogi drugi. U dogovoru sa čelnicima televiziji Pink, odlučeno je da vodim informativni program i složila sam se sa njima da ću se u tom programu najbolje snaći. Pored emisije ”Svitanje”, biću voditeljka još jedne emisije, ali o tome još uvek pregovaramo”,   rekla je Dajana za “Pink”

Da napomenemo da je Dajana počela karijeru kao voditeljka emisije “Zvezde Granda” – Idemo dalje, u kojoj je izvještavala o kandidatima. Ubrzo je izdala prvi singl “Sve bih dala”. Nedugo nakon toga snimila je duet s kumom Ildom Šaulić Boli me, nevero.

Kada je 2012. godine rodila sina Dušana, Dajana se povukla s muzičke scene kako bi se posvetila odgajanju djeteta. Godinu dana kasnije odlučila se na novi poslovni poduhvat, željela je da se okuša u informativnom programu. Tada je postala voditeljka Jutarnjeg programa vikendom na “Hepi” televiziji.

Prošlog mjeseca objavila je da se razvodi od Žike Jakšića, producenta “Granda”.

 

(Svet/Udarni.net)