Svi zanijemili: Kandidat javno rekao da je vanbračni sin popularnog pjevača (FOTO)

, , Comment closed

Na trenutak je sve stalo…

Sigurno jedno od najgledanijih muzičkih takmičenja “Zvezde Granda” iz godine u godinu postaju sve popularnije. Međutim uprkos tome što svi volimo da pogledamo dobre pjevače i talente, generalno uz sve to volimo i dobar šou.

Kada se govori o šou upravo ove godine za to je zaslužan ponajviše žiri u više nego dobrom sastavu. Teško je reći ko tu prednjači sa forama, ali svakako da se ističe Aca Lukas koji konstantno ulazi u duele sa Jelenom Karleušom i Marijom Šerifović. Ništa tu ne zaostaje ni Bosanac, Viki Miljković, ali i žiri granda koji je poznat da je bez dlake na jeziku u sastavu Snežane Đurišić i Saše Popovića.

Ipak, poed talentovanih kandidata i žirija, volimo i one, manje dobre pjevače, ali, usudićemo se reći bolje zabavljače. Tu moramo izdvojiti “Grandove šampione” koji su obilježili prve sezone Grandovih zvijezda. Tu se naročito istakao momak koji je došao i rekao da je sin popularnog folk pjevača Ere Ojdanića. Kada su čuli šta govori, krenuli su znatiželjno da ga ispituju. Saša mu je postavio pitanje:

“Kako to da se ne prezivaš ojdanić, ako ti je Era otac”, na šta je mladić ko iz topa odgovorio:

“Pa u krštenici mi je Ojdanić”, na šta su svi slegli ramenima.

 

(Srbijadanas/Udarni.net)