Svi u šoku: Muškara sa nožem napao pjevačicu Daru Bubamaru

, , Comment closed

Izbjegnuta nesreća i to za dlaku…

Popularna pop pjevačica Dara Bubamara doživjela je šok na nastupu kada ju je napao muškarac sa nožem, otkriva Janči Virag, koji je sve spriječio. Ovo se sve dogodilo na jednom od nastupa Dare Bubamare u Parizu, gdje je na nju nasrnuo muškarac koji je u ruci držao pororez.

“Bio je pripit, navalentan i bezobrazan dok je stajao ispred lokala. Non-stop je pitao kada će da dođe Dara. Poludeo je kada sam mu rekao da je već stigla u klub i na silu je pokušao da uđe. Nisam mu dozvolio i rekao sam da može da uđe samo kad se smiri”, priča Srbin iz Zrenjanina koji godinama radi kao obezbeđenje svjetskih i domaćih zvijezda u francuskoj prestonici.

On je dodao kako je kroz sat vremena nasilnik molio da uđe i da vidi pjevačicu, jer je obožava i da nije uopšte htio da je povrijedi:

“Sve je bilo u redu, ona je pevala, a on je stajao u blizini bine. Snimao ju je telefonom, znao je svaku njenu pesmu. Slao joj je poljupce i mahao rukama da skrene pažnju na sebe. Haos je nastao kada je Dara završila prvi blok pesama i krenula na pauzu. On ju je dozivao, ali ona ga od muzike nije čula i nije se osvrnula. To ga je razbesnelo, pa je krenuo za njom, a ja za njim. Na sreću, uhvatio sam ga za ruku i tada sam video da drži perorez! Oborio sam ga na pod, a potom izbacio iz lokala i pozvao policiju”, ispričao je Janči.

 

POPULARNO ->  Marija Šerifović ludo zaljubljena u pjevača, čak je pao i strastveni poljubac (FOTO)

 

 

(Srbijadanas/Udarni.net)