Veliki preokret: Imao je 13 godina kada je postao otac, ali desilo se veliko čudo

, , Comment closed

On je i sam bio još dijete kada su fotografije na kojima hrani svoju kćerkicu zapanjile svijet, piše “The Sun”. Šest nedjelja se priča o Alfiju Patenu “vrtjela” po medijima, a novinari su ga nazivali najmlađim ocem u Velikoj Britaniji.

Alfi Paten je 2009. godine, kada je imao 13 godina postao otac djevojčice Mejsi Roksen. Mediji su ga se sjetili poslije nekoliko godina, jer u ovoj zemlji sada ima i novih rekordera po pitanju roditeljstva. Majka ima 12, a otac 13 godina. Alfi im je poručio: “Možda vam se sada sviđa da imate bebu, ali drugačije ćete misliti kada budete imali 18 godina”.

Nikola, Alfijeva majka je insistirala na testu očinstva, budući da su još dva dječaka iz komšiluka izjavila da postoji mogućnost da su baš oni očevi, navodi “Blic”. Zato je ona željela da stvar istjera na čistac. Test je pokazao da Alfi ipak nije otac. To saznanje ga je potpuno slomilo.

Ispostavilo se da je otac drugi dječak iz komšiluka, Tajler Barker, koji je u trenutku začeća imao isto 13 godina, a koji je priznao da je izgubio nevinost sa Šantel jedne noći pod dejstvom alkohola. Kasnije je rekao da mu je to bila najveća greška u životu i da bi volio da je nikada nije ni upoznao, ali i da se to desilo samo jednom i da je mislio da je ona “vodila računa o kontracepciji”.

Mnogi su mislili da su Alfijevi roditelji dobili mnogo novca za brojne članke koji su izlazili, ali oni su to demantovali i dodali da nisu ni sami svjesni kako je došlo do toliko priča o njima i ogromne medijske pažnje. Alfi je godinama kasnije izjavio da mu je drago da on nije otac i da je od tada imao i nekoliko ljubavi, ali da o očinstvu još uvek ne razmišlja.

 

 

(Telegraf/Udarni.net)