Operacija trajala 7 sati: Domaća pjevačica se pokajala, hirurzi joj upropastili tijelo (FOTO)

, , Comment closed

Većina poznatih ličnosti odlučilo se na hiruršku intervenciju…

Kako postaju popularni i stiču rejting, mnogi se odlučuju na plastične operacije. Neki od njih su to uradili i više puta.

Popularna domaća pjevačica Danijela Vranić je odlučila da uradi liposukciju cijelog svog tijela. Ona je na operacijskom stolu provela nevjerovatnih 7 sati. Kako govori pjevačica, trud se isplatio jer je zadovoljna rezultatima.

“Čak sam nevjerovatnih sedam sati bila u operacionoj sali. U jednom trenutku sam se čak probudila iz anestezije i kao kroz maglu čula hirurge kako pričaju Sad trenutno je prošlo dva i po mjeseca od operacije, sada bi trebalo da vidim rezultate, a ne vidim apsolutno nikakvu promjenu. Čak mi je promijenio i oblik građe na svoju ruku, nisam uopšte zadovoljna “, rekla je popularna domaća pjevačica Danijela Vranić

Osim Danijele Vranić lipolizi se podvrgla i Vesna Zmijanac. Uz pjevačicu su cijelo vrijeme bili prijatelji a ona se nekoliko nedjelja nije mogla da pomjeri iz kreveta.

“Boljelo jest, operacija je trajala nekih 7 sati, trebalo je proći kroz mnogo toga. Imala sam veliku sreću što su prijatelji, rodbina i poznanici cijelo vrijeme bili uz mene i davali mi podršku. Definitivno bolno iskustvo, da sam znala da će biti ovako, nikada se ne bi odlučila”, rekla je Vesna Zmijanac

Popularni pjevač Toni Cetinski je takođe priznao jednom prilikom da je radio liposukciju stomaka. On je imao problema sa pivskim stomakom, iako se držao često teretane.

POPULARNO ->  Kristina Kija Kockar otkrila svog novog dečka: Crn, visok, razveden a tek kad čujete ostalo

 

 

 

 

(Alo/Udarni.net)