Svi su strahovali od ovog: Trudna Aleksandra Prijović donijela šokantnu odluku

, , Comment closed

Neočekivano…

Poznati par prije nešto više od mjesec dana stao je pred matičara, a nedavno su saznali da će početkom sledeće godine postati roditelji.

Iako je u blagoslovenom stanju pjevačica Aleksandra Prijović neće otkazati nastupe jer joj je ginekolog rekao da je sve u redu sa bebom i da ne mora da pravi pauzu za sada. Kako saznajemo njena mama, Brena i Filipova mama joj ugađaju u svemu, a sve detalje o nastavku njene karijere saznaćete u daljem tekstu.

Mlada zvijezda “Grand” produkcije Aleksandra Prijović nakon raskošne svadbe sa izabranikom Filipom Živojinovićem, ponovo je obradovala svoje bližnje i to viješću da je u drugom stanju. I dok čestitke pristižu sa svih strana Prijovićeva i dalje kuje poslovne planove i ne planira da se povuče sa estrade.

Prema saznanjima, Aleksandra se odlično osjeća, trudnoća protiče u najboljem redu, te će popularna pjevačica i dalje nastupati, ali obavljati i druge poslovne obaveze.

“Aleksandra i Filip su priželjkivali da postanu roditelji, ali se nisu opterećivali u kojem trenutku njihovog braka bi to moglo da se dogodi. Kao što to obično biva, pevačica je ostala u drugom stanju kada su se supružnici najmanje nadali, a njihovoj sreći nije bilo kraja kada su saznali da će postati roditelji. Nakon odlaska kod doktora koji je potvrdio da je sve u redu, odlučili su zajedno da Prija i dalje nastupa, tačnije, sve dok bude bude osećala da joj to ne pada teško. Ova njihova odluka obradovala je i gazde klubova gde je Prijovićeva zakazala nastupe za naredni period”, priča prijatelj bračnog para i dodaje:

“Takođe, Aleksandra je rešila i da tokom trudnoće vredno radi i na pripemanju novih pesama kako bi obradovala publiku nakon porođaja jer će se tada posvetiti bebi. Njoj prija rad u studiju i kreativan napor koji ulaže pri stvaranju novih pesama zajedno sa svojim saradnicima, te smatra da nema razloga da od toga digne ruke zato što se u nalazi u blagoslovneom stanju. Odluku da Aleksandra i dalje nastupa i bavi se muzikom podržao je i njen ginekolog, uverivši je da trudnoća dobro protiče i da uz njegove savete i poneke korekcije određenih navika može regularno da nastavi da vodi život koji je vodila i pre nego što je saznala da je trudna” ispričao je sagovornik, koji je tražio da mu se ne otkrije identitet jer budući roditelji ne žele još uvijek da pričaju o trudnoći.

Filipov tata Boba Živojinović, njegova supruga Lepa Brena i njegova bivša žena Zorica Nakić podržali su Aleksandru u namjeri da još uvijek ne ide na trudničku pauzu, a podrška nije izostala ni od njenih roditelja Borke Mihajlović i tate Nedeljka Prijovića. Svi oni veoma su srećni što je Aleksandra u drugom stanju i neizmjerno se raduju prvom unučetu.

“Brena, Borka i Zorica stalno su na vezi sa Aleksandrom, daju joj savete u vezi sa trudnoćom, jer su kroz tu fazu života prošle, a Aleksandra ih rado usvaja. Svi joj govre da mora ishranu da promeni i da izbegava nastupe u lokalima u kojima gde nije dobra ventilacije zbog dima”, dodao je izvor.

 

 

 

 

(Srbijadanas/Udarni.net)