Ugašen mladi život: Velika tragedija zadesila porodicu Švajnštajger

, , Comment closed

Bastijan Švajnštajger, suprug naše uspješne teniserke Ane Ivanović sa kojom je pre nekoliko dana dobio sina Luku u Čikagu, nema nijednu mrlju u karijeri, ali je njegov život obilježio skandal koji je prijetio da ih uništi, a u koji je bio upleten njegov stariji brat Tobijas Švajnštajger.

Naime, u jeku priča o trudnoći, najzapaženiji bio je Bastijanov stariji brat Tobijas koji je u penziji pa se samim tim on ne pojavljuje često u medijima. Ipak, prije nekoliko dana sve oči su bile uprte u njega kada je na svom instagramu objavio datum 18, te se kasnije ispostavilo da se maleni Luka rodio baš tog dana ( po evropskom vremenu).

Jedini skandal u koji je Švajnijev brat bio umješan desio se 2006. godine, kada je Tobijas automobilom usmrtio 13-godišnju djevojčicu.

Tada 24-godišnji fudbaler vraćao se sa treninga, kada je djevojčica izletela na put. Nesrećna tinejdžerka se vraćala iz škole i željela je da stigne na tramvaj, iako joj je bilo crveno na semaforu.

Od siline udarca djevojčica je odletjela 20 metara u vazduh i pala na glavu. Uprkos brzoj reakciji ljekara, podlegla je povredama, a Švajnštajger je proglašen nevinim poslije policijske istrage.

Ipak, mediji su danima brujili o ovom skandalu i cijela porodica je bila pod pritiskom.

 

 

(Blic/Udarni.net)