Užasni detalji napada: Mlada popularna zvijezda Granda živi u strahu, ne izlazi iz hotela

, , Comment closed

Živi u strahu…

Domaća popularna pjevačica dane u Crnoj Gori provodi u strahu, a hotel u kome je odsjela Aleksandra Mladenović ne napušta bez pratnje prijatelja.

Naime, nepoznati muškarac ju je napao na plaži, a na svu sreću, u pomoć su joj pritekli ljudi koji su se tu zatekli.

“Aleksandra je preživela pravu dramu u Crnoj Gori. Nepoznati muškarac ju je napao na plaži, a da nije bila okružena ljudima koji su joj odmah pritekli u pomoć, ko zna kako bi se završilo. Sve je počelo na njenom nastupu u jednom klubu na primorju. Muškarac je prišao da se slikaju, međutim kako je bio jako naporan Aleksandra se uplašila i pokišala da se skloni, ali ju je on zgrabio za ruku. Ona je vrisnula, obezbeđenje je odmah reagovalo, pa je fan izbačen napolje” otkriva izvor i dodaje:

“To se završilo, međutim, muškarac je očigledno bio uporan. Sledećeg dana je pevačicu sačekao na plaži, i čim su se njeni prijatelji sklonili on je pritrčao i povukao je k sebi. Odmah ga je prepoznala i vrisnula, a u pomoć su joj pritekli ljudi. Aleksandra je odmah otišla sa plaže, a sada je u strahu da je taj muškarac ne sačeka negde, pa se više ne kreće sama” zaključio je izvor.