Uzvratila udarac i brutalno napala: Jelena Karleuša napala voditeljicu RTS-a, pale teške riječi

, , Comment closed

Brutalna i otvorena kao i uvijek…

Popularna pjevačica Jelena Karleuša napala poznatu voditeljicu. Nakon održanog 64. po redu takmičenja izbor za “Pjesmu Evrovizije” i nastupa srpske predstavnice Tijane Bogićević, strasti se ne smiruju. Međutim, njen ne baš slavan plasman bio je dobar povod da se neki na račun toga obračunaju.

Naime, sve je počelo kada je Jelena Karleuša bila protiv ovogodišnjeg izbora, pa je kritikovala Tijanu, a po nekim navodima, i poželjela da zauzme njeno mjesto na ovom prestižnom takmičenju, zbog čega su je optuživali, pa čak i vrijeđali. Ni Olivera nije ostala dužna plavokosoj pjevačici, pa je na pitanje novinara šta misli o tome da pošalju Jelenu Karleušu ona kratko odgvorila:

“Ne sumnjam da bi napravila dobar marketing, ali nama je potreban neko ko zna da peva. Na Evroviziji se peva uzivo, toga svi moraju da budu svesni. Treba nam neko ko može da iznese pesmu” rekla je za “Informer”.

Tim povodom, oglasila se Divna Karleuša i osula paljbu na Oliveru Kovačević, urednicu zabavnog programa RTS-a.

“Olivera “Klopka” je neopevana dalabu… Znaće ona šta znači “neopevana”, ona i Marica se razumeju u pevanje i muziku”, napisala je Karleuša na svom “Instagram” profilu.

 

(Srbijadanas/Udarni.net)