Velika nezgoda: Srpskoj pjevačici na odmoru u Crnoj Gori izbušili gume

, , Comment closed

Poznata srpska pjevačica koja se trenutno nalazi na odmoru u crnogorskom primorju doživjela je neugodnu situaciju. Uprkos želji da se odmara i u potpunosti opusti i zaboravi sve probleme i stresove Dušica Grabović to nije uspjela.

Njen odmor su pokvarile za sada nepoznate osobe koje su joj izbušile gume na njenom automobilu u trenutku kada je ona bila na plaži,  što ju je mnogo iznerviralo.

Sva sreća pa je uspjela pronaći momke koji su bili dobrovoljni da joj pomognu da problem reši u što kraćem roku, a pjevačica je o ovoj nimalo prijatnoj situaciji izvjestila svoje pratioce na Instagramu.

“Neko mi je danas namerno probušio gumu i pored toliko Crnogoraca jedino su mi ova dva divna momka pritekla u pomoć”

napisala je Dušica na svom profilu i javno se zahvalila na pomoći.

Novinari Pink.rs-a stupili su u kontakt sa pjevačicom kako bi provjerili kome je to stala na žulj, pri čemu je Dušica i otkrila na koga sumnja.

“Bila sam kod prijatelja na plaži blizu Tivta i nedaleko od mene je ležala sadašnja devojka mog bivšeg dečka. U jednom trenutku sam primetila da su se ona i drugarica nešto uzmuvale, ali mi ni na kraj pameti nije palo da bi mogle da naprave takvu glupost. Kada sam krenula sa plaže i došla do auta, imala sam šta i da vidim. Od osam parkiranih automobila samo je moj imao izbušenu gumu. Šta reći?! “

kazala je pjevačica, i pri tome još dodala:

“Očigledno da sam joj i dalje trn u oku, ali baviti se ovako niskim i malicioznim stvarima je krajnje bolesno. Sva sreća pa je nekoliko momaka priletelo odmah u pomoć. Guma je zamenjena, ali njen mozak ona nikada neće moći da promeni. Nisam se nimalo potresla, a osoba o kojoj pričam će se sama prepoznati”

kazala je nasmijana Dušica koja je, ipak, uspjela da ovaj nimalo prijatan događaj ostavi iza sebe.

 

(Srbija Danas\ Udarni.net)

“Foto: Youtube PrintScreen”