Veliki šok: Pjevačici Ani Nikolić mala Tara nije prvo dijete, a evo i dokaza (FOTO)

, , Comment closed

Niko ne može da vjeruje…

Poznati reper Stefan Đurić Rasta danas je došao po svoje princeze u bolnicu. On i njegova supruga i koleginica Ana Nikolić danas su iz porodilišta Narodni front izveli svoju mali kćerku.

Ana se carskim rezom porodila u četvrtak, svojoj novorođenoj mezimici je nadenula ime Tara. Sa Rastom je po Anu stigla i njena majka Miljana, kao i njegov vozač koji je srećnu mamu obilazio dok je Stefan radio na crnogorskom primorju.

Ovi dani su za našu pjevačicu neprocenjivi i najdragoceniji, ali javnost je zaboravila da Nikolićevoj ovo nije prvi susret sa majčinstvom.

Naime, ne tako davne 2011. godine nakon velike tragedije u Japanu, Ana je postala staratelj malog Išimara Masahira Taikijua. Ana se neko vrijeme starala o mališanu, sve dok njegovi roditelji nisu “stali na noge” i izašli iz krize. Tom prilikom ona je razjasnila da dječaka nije usvojila, već da se o nejmu brine na “određeno vrijeme”.

Jedno je sigruno, Ana je imala pripremu pred najlepši životni poziv.

“Osećam se sjajno i presrećna sam”, kazala je Ana na izlazu iz porodilišta, dok se Rasta samo zahvalio novinarima i nije želio da daje svoj komentar.

 

(Srbijadanas/Udarni.net)

Foto: Instagram