Velika ljubav: Ovo je prva žena Ace Lukasa koja danas radi u prodavnici (FOTO)

, , Comment closed

Bila je to velika ljubav, dvoje djece, ali na kraju ipak nije uspjelo.

Velika domaća zvijezda Aca Lukas nedavno se razveo od Sonje Vuksanović sa kojom je bio u vezi nekoliko godina. Aca Lukas iza sebe ima osim Sonje još dva braka. Sa Sonjom je prije šest godina dobio i djevojčicu po imenu Viktorija.

Mnogo žena je prošlo kroz život pjevača, ali prva ljubav zaborava nema. Prvu žena Ace Lukasa nismo mnogo viđali u medijima, jer ona nije željela da se mnogo eksponira, niti da daje bilo kakve izjave. Međutim bez obzira na sve, to je bilo nešto što je ostavilo veliki trag u životu Ace Lukasa.

POPULARNO ->  Popularna domaća pjevačica i "Zvezda Granda" doživjela saobraćajnu nesreću

Njih dvoje su se upoznali još u osnovnoj školi. Nakon toga sudbina je htjela da idu i srednju školu istu. Tako je njihova romansa i počela. To je bio prvi par njihove generacije koji se vjenčao i tako odma osnovao porodicu. Lukas sa njom ima sina i kćerku.

Kroz tu ljubav su mnogo toga prošli i lošeg ali i dobrog. Na kraju taj brak nije uspio, a supruga od Ace Lukasa nije nikada za medije progovorila niti jednu riječ. Ona danas živi sasvim običnim životom, radi u jednom Bio marketu i zadržala je pjevačevo prezime.

POPULARNO ->  Danas je popularna, a evo kako je izgledala Ceca u bikiniju na početku karijere

 

 

(Srbijadanas/Udarni.net)

Foto: Instagram