Bez dlake na jeziku: Milica Pavlović odlučila da sve prizna vezano za Acu Lukasa

, , Comment closed

Popularna pjevačica i velika zvijezda odlučila da otkrije pravu istinu…

Od kada je mlada muzička zvijezda snimila duet “Kidaš me” sa starijim kolegom, spekulacije o njihovoj ljubavnoj vezi ne prestaju. Oni su glasine još više podgrijali erotičnim nastupom na finalu “Zvezda Granda”, a onda je Milica otkrila da traži baš takvog momka.

“Aca je dokazani zavodnik, ali tek sad kad smo postali veoma bliski mogu da shvatim zašto ga žene toliko vole i šta vide u njemu. On je izuzetno specifičan, ima jaku energiju i harizmu, ali isto ume da bude i veliki džentlmen kada su žene u pitanju. Ono što je posebno bitno je to da ume da vas nasmeje, a meni je to izuzetno važno u jednom odnosu. Kada muškarac ume da vas voli, usreći, ali i da vam ulepša dan, onda je to prava stvar”, kaže Milica.

Pjevačica dodaje je zbog duetske pjesme “Kidaš me” i hemije u spotu svi pitaju o njihovom odnosu:

“Na svakom koraku me svi pitaju samo o Lukasu. Baš sam mu nedavno rekla da sam izgleda postala njegov portparol. Šalu na stranu, sve je to samo dobar pokazatelj da smo nas dvoje odličan tandem i da je duetska pesma bila pravi pogodak!”

Da li će doći do ljubavne romanse između Milica i Lukasa, ili je stvarno u pitanju samo prijateljstvo, ostaje nam da saznamo.

 

 

 

(Srbijadanas/Udarni.net)