Za Ildu kažu da je lijepa, a evo kako izgleda druga kćerka Šabana Šaulića (FOTO)

, , Comment closed

Popularni srpski pjevač, poznatiji kao kralj narodne muzike Šaban Šaulić uvijek je okružen lijepim ženama.

Na prvom mjestu tu se nalazi njegova supruga Gordana, zatim kćerka Ilda, a onda i druga nasljednica Sanela Šaulić. Pjevač narodne muzike je decenijama u braku sa Gordanom kojoj je posvetio istoimenu pjesmu. Kćerka Ilda je pošla njegovim stopama.

Kralj narodne muzike nije krio da ju je dugo odgovarao da se bavi pjevanjem, ali da ga je ona već svojim prvim nastupima uvjerila da je muzika pravi izbor za nju.

Ilda je brzo osvojila brojne simatije zbog pjevanja, ali i zbog izgleda i stila odjevanja. U septembru prošle godine postala je mama. Sa suprugom Bojanom je dobila kćerku Emu.

Ilda je pod lupom javnosti zbog posla kojim se trenutno bavi, dok je njena sestra Sanela manje zastupljena u medijima. Izgledom i stilom u stopu prati sestru i majku.

I pjesmu sa njenim imenom je Šaban snimio. Sanela je dvostruka mama, iz prvog braka sa bivšim fudbalerom Ivanom Adžićem ima sina Luku, koji je danas u fudbalskom timu Crvene zvezde.

Danas je u braku sa Zoranom Batom Mirkovićem, koji je igrao u poznatim evrospkim klubovima i ostvario zapaženu fudbalsku karijeru, od Partizana, Fenerbahčea do Juventusa. Sanela i Bata imaju kćerku Unu.

 

(Ekskluziva/Udarni.net)