Zabrinula sve prijatelje i fanove: Bivša supruga Žike, Dajana doživjela saobraćajnu nesreću

, , Comment closed

Populrna voditeljka doživjela saobraćajnu nesreću…

Nju su novinari pratili kako bi saznali da li je poslije razvoda od producenta “Granda“ Žike Jakšića u njen život uplovio novi muškarac, ona se našla u nezgodnoj situaciji.

Voditeljka pri jednom skretanju nije bila oprezna, naletjela je na drugi automobil, koji je išao brže nego što je propisano pa ona nije uspjela da ga izbjegne. Voditeljka Dajana Paunović je dobar primjer krilatice koju su očigledno izmislile pripadnice ljepšeg pola da svaka žena poslije razvoda blista.

Naime, Dajana Crnogorskim primorjem krstari u potpuno otvorenom džipu, ali kako pri jednom skretanju nije bila oprezna, naletjela je na drugi automobil, koji je išao brže nego što je propisano, pa ona nije uspjela da ga izbjegne.

Ona je prednjim dijelom svoga džipa udarila u vrata drugog vozača i tako potpuno uništila farove i branik.

“Dajana nije bila kriva, ali nije uspjela ni da odreaguje na vrijeme pa je šteta veća nego što bi bila da je makar malo uspjela da izbjegne drugi auto. Srećom, niko nije povrijeđen, a vozač tog automobila pristao je istog trenutka da joj da novac za popravku i pomogne oko svega jer je bio svjestan da je kriv. Kada je shvatila da je dobro i da niko nije povrijeđen, voditeljka je pristala da se dogovore. Dajana u prvi mah nije mogla da upali auto, ali joj je vozač drugog automobila pomogao da se odveze do obližnjeg kafića kako bi sačekala majstore koje je pozvala i koji su na putu ka njoj”, rekao je izvor koji se zatekao na licu mjesta.

Baš kako je i rekao, novinari su Dajanu sustigli usput jer nije mogla brzo da vozi zbog kvara. Parkirala se na obali i sjela u kafić. Obavila je nekoliko telefonskih poziva, a zatim joj se pridružila prijateljica. Ono što se vidjelo jeste da je Dajana kroz osmijeh prepričavala šta joj se dogodilo i ispijala kafu dok je čekala pomoć.

Voditeljka je bila opuštena kao da se ništa nije dogodilo.

“Došlo je do male nezgode, ali ne bih stvarno o tome da pričam. Bitno je sve prošlo dobro i da nisam imala većih problema” kazala je Dajana, očigledno misleći na zdravstvene, pošto materijalna šteta i te kako na ovakvom automobilu može da bude velika.

 

(Senzacija/Udarni.net)