Svi u šoku: Zaprošen popularni pjevač Ljubomir Perućica (FOTO)

, , Comment closed

I sam popularni pjevač je bio iznenađen…

Domaći popularni pjevač nije ni slutio da će mu se dogoditi da ga nasred nastupa zaprosi djevojka. Ipak, to se desilo dok je Ljubomir Perućica imao svirku u inostranstvu. No, to iznenađenje mu nije priredila njegova izabranica već obožavateljka.

Kako tvrdi izvor sa lica mesta, ona je došla u klub malo kasnije. U rukama je nosila šampanjac i dve čaše.

“U jednom trenutku, negde oko ponoći, jedna devojka je ušla u klub, noseći u jednoj ruci flašu šampanjca, dok je u drugoj imala dve čaše ukrašene mašnicama. Ona je prišla bini gde se nalazio Ljuba sa bendom, spustila sve što je nosila, kleknula i iz džepa izvadila malenu kutiju. Bend je u tom trenutku prestao da svira, Ljuba je bio šokiran, sa osmehom na licu, a ona je otvorila kutijicu i pitala ga da li želi da je oženi. Situacija je bila krajnje smešna, ali nimalo jednostavna, jer svi znamo da nekad fanovi znaju da budu previše opsesivni”, istakao je izvor sa lica mjesta.

I Perućica je potvrdio tu informaciju.

“Bila je kranje neobična situacija i pomalo smešna. Nije prvi put da se nešto ovako dešava, ali ova devojka je ipak otišla korak dalje. Posle nastupa smo pričali u garderobi, ja sam joj se zahvalio na tako velikoj ljubavi i objasnio da sam, ipak, sada zauzet čovek”, rekao je Ljuba za “pink”.

 

 

 

(Srbijadanas/Udarni.net)