TEŽAK PERIOD: Zbog velikih bolova Rada Manojlović odlazi u inostranstvo na liječenje

, , Comment closed

Poznato je da popularna pjevačica Rada Manojlović ima problem sa kičmom. Nažalost njeno stanje se pogoršalo, zbog čega će pjevačici stručnjaci u Ženevi dati posljednji sud o operaciji.

Sve vrijeme su uz nju njena porodica, a naročito sestra Marija koja skoro da živi sa njom.

“Marija ide sa njom na terapije, brine o Radi i često joj pomaže i prati je na nastupima da bi joj sve olakšala. Međutim, Rada često trpi bolove, kako ne bi plašila svoju porodicu, kao i Harisa koji se nekoliko puta tu zadesio kada joj je bilo loše. Otac joj več godinama govori da smanji tempo, jer će je to koštati zdravlja. I on i sestra Marija su protiv toga da se iscrpljuje i još više optereti kičmu. Ti saveti su uzalud, jer Rada voli da peva i nastupa, misli da je mlada i da će sve izgurati. Kako ne stiže da trenira, kičma trpi veliki pritisak. Sada shvata da su sve bili u pravu, ali kasno je”,

rekao je izvor blizak Radinom ocu i pri tome dodao:

“Rade je zabrinut i podržaće je u tome da ode u Švajcarsku i čuje mišljenje tamošnjih stručnjaka, ali i dalje smatra da mora da smanji tempo rada. Nedavno je bila 7 dana kod njega u Četerežu i bolovi su se smanjili.”

Pjevačicin otac mnogo se nervirao kada je Rada bila u depresiji o čemu je ona otvoreno govorila. Priznala je da je pila i tablete za smirenje, te da joj je bilo teško da se odvikne od njih.

“Za početak da kažem da je to mnogo nezgodna stvar. Baš sam se bila navukla”,

rekla je pjevačica.

 

(Kurir \ Udarni.net)