Maćeha saopštila Kiji: Ovo je posljednja želja njenog oca, a evo šta nasljeđuje

, , Comment closed

Evo šta učesnica popularnog rijalitija Kija nasljeđuje od pokojnog roditelja.

Otac učesnice “Zadruge”, Miloš Kockar, koji je nakon duge bolesti preminuo 28. aprila ostavio je kćerki jedinici, Kristini svu imovinu u nasljedstvo, što Kija vjerovatno nije očekivala budući da tokom velikog dijela njenog života nisu bili u dobrim odnosima.

Kija će od oca nasljediti kuću u Zrenjaninu, kao i plac na kojem se kuća nalazi, jer je to bila posljednja želja njenog oca. Ovu informaciju potvrdila je Miloševa supruga, a zadrugarkima maćeha Kata, koja je u četvrtak na sahrani sve vrijeme bila uz pastorku.

Ona je u jednom trenutku prigrlila Kiju i rekla joj:

“Miloševa želja je bila da ti ostane imovina i tako će da bude. Ja sam mu obećala da ću uvek biti tu za tebe ako ti bilo šta bude trebalo. Sada moraš da budeš jaka i da gledaš sebe.

Ja Kiju volim i znam da bi njen otac voleo da je svi čuvamo, tako će biti. Ja sam sebi zaradila i skroz sam bila saglasna da ona nasledi kuću”, kaže Kata.

Kristina će po izlasku iz “Zadruge” prisustvovati ostavinskoj raspravi, na kojoj će biti pročitana Miloševa posljednja volja, pa će joj pripasti sve, a ne samo ono što joj po nužnom djelu pripada.

 

 

(Srbijadanas/Udarni.net)