Svi su mislili da živi kao kraljica, a evo kako zapravo živi Dragana Mirković (FOTO)

, , Comment closed

Otkrivena zaista prava istina o pjevačici…

Dragana Mirković dugi niz godina živi u Beču, a sada otkriva da ne živi glamurozno i raskošno kao što svi misle, te da je njen dan poput dana ostalih ljudi. Ona dodaje da je ponosna na to kako su ona i suprug Toni vaspitali djecu, te da kćerki i sinu nije bitna njena popularnost.

Pjevačica je objasnila i kako ona i njena porodica obilležavaju Uskrs.

“U našoj porodici svaki povod se koristi kao prilika da budemo zajedno, a kada su ovako veliki praznici u pitanju, radost je još veća. Mnogo volim dekorisanje, ulepšavanje doma je moj zadatak kome pristupam sa velikom pažnjom. Svake godine za Uskrs osvežim svoju kolekciju ukrasa i čitava kuća odiše prazničnom atmosferom. Ono što je meni ipak najbitnije jeste to da je to dan ispunjen smehom i ljubavlju. I polupanim jajima (smeh)”, priznaje ona za “Blic”.

Na pitanje kako izgleda njen sasvim običan dan, Dragana odgovara:

“Ako ste očekivali odgovor ispunjen glamurom i raskoši, bojim se da ću vas razočarati (smeh). Nisam preterani ranoranilac, jer vrlo često ostajem budna do kasno u noć, ali prvo što uradim kada ustanem jeste da popijem jutarnju nes kafu, proveravam poruke i mejlove na telefonu, pregledam vesti. Pre nego što legnem, trudim se da pročitam neko zanimljivo štivo ili da pogledam kvalitetnu emisiju na televiziji. Sve ovo, naravno, važi isključivo za dane koje Toni i deca imaju ispunjene svojim obavezama.”

 

 

 

(Blic/Udarni.net)