Život joj ugrožen: Divna hitno mora na operaciju

, , Comment closed

“Doktori su bili iskreni i objasnili joj da se radi o visoko rizičnoj operaciji”

kazao je izvor veoma blizak produkciji

Prema saznanjima, Divna ima mnogo ozbiljnije zdravstvene probleme nego što se misli, čak se spekuliše o tome da joj je čak i život ugrožen.

Prema informacijama koje nezvanično saznajemo Divna mora što prije operisati izraslinu na leđima, štaviše i ljekari su je upozorili da mora da se operiše u roku od godinu dana.

“Divna ima ozbiljan zdravstveni problem i život joj je ugrožen. Stvar uopšte nije naivna i više se ne može čekati. Pred početak rijalitija i ona je, kao i svi drugi učesnici, išla na lekarski pregled, gde joj je saopšteno da je stanje alarmantno. Uradili su joj detaljne analize, a rezultati su pokazali da je u opasnosti ako se na vreme ne bude operisala. Doktori sumnjaju da se radi o tumoru, koji, ako se ne ukloni, može još više da naraste, a onda su šanse da preživi minimalne”

kazao je izvor blizak produkciji

“Milanovićeva je svesna šta je čeka ako ne ode pod nož. Ona strepi od intervencije jer se plaši totalne anestezije. Doktori su bili iskreni i objasnili joj da se radi o visoko rizičnoj operaciji. Ona želi da se što pre uda za Marka jer hoće da baš on bude s njom i u dobru i u zlu, ali je on odbacuje”

preosi izvor.

 

(Telegraf\ Udarni.net)